Primobolan steroid king my friend

Wat zijn de effecten ervan?

Alle steroïden werken om de niveaus van testosteron in de bloedbaan te verhogen, en hebben twee soorten effecten--androgene en anabole. De androgene effecten - verdieping van de stem, verhoogde haargroei, veranderingen in de productie van sperma - worden grotendeels beschouwd als ongewenste bijwerkingen. "Ze zetten je door een tweede, derde, vierde of vijfde puberteit," zegt Charles Yesalis, professor emeritus van oefening en sportwetenschap aan de Penn State University. Steroïden worden gewijzigd (of gecombineerd met andere stoffen zoals menselijk groeihormoon) om deze androgene effecten te minimaliseren.

De anabole weg is waar de prestatieverbetering vandaan komt. "Het zorgt ervoor dat spieren groeien, verhoogt de eiwitsynthese en kan de botgroei stimuleren of afremmen," zegt Butch.

Dat gezegd hebbende, steroïden zijn geen magische kogel. Terwijl bescheiden effecten zouden kunnen voortvloeien uit het nemen van de drug alleen, maximale winsten in spiermassa komen alleen wanneer drugsgebruik wordt gecombineerd met inspannende trainingen.

Wat gebeurt er als een atleet stopt met het nemen van steroïden?

De prestatieverhogende effecten van steroïden zijn verrassend kortstondig. Butch schat dat zelfs voor een relatief lang werkende steroïde zoals Primobolan, die een halfwaardetijd van slechts 24 uur heeft, het grootste deel van het effect zal worden gegaan binnen vijf of zes halfwaardetijden--een verlies van kracht vergelijkbaar met een gewichtheffer die stopt met uit te werken. De drugs hebben echter wel significante effecten op lange termijn, zegt Butch.

"U bent het uitschakelen van uw lichaam natuurlijke vermogen om testosteron te maken," zegt Butch, een effect dat kan duren enkele weken. dat is waarom veel steroïde gebruikers die zijn stoppen of taps toelopende uit de drugs zal nemen hCG (human chorionic gonadotropin) die de productie van testosteron stimuleert. Voor lange tijd steroïde gebruikers, zelfs deze farmaceutische fix is niet altijd genoeg. "Als je hebt genomen het voor jaren, kunt u naar het punt waar uw lichaam zal nooit herstellen en maken normale niveaus van testosteron."

Waarom is A-Rod gepakt?

Yesalis suggereert dat de take-home lessen van recente steroïdenschandalen zoals het BALCO onderzoek is dat het gebruik van prestatieverhogende medicijnen wijdverbreid is. "De bedriegers lopen voor op de testers," zegt hij. "Het beste track team in de wereld slaagde voor honderden drugstesten voordat ze vies werden bevonden."

Hij voegt toe dat terwijl veel Olympische atleten gebruik maakten van designersteroïden, waarin de drugs zijn gewijzigd om te ontsnappen aan detectie door conventionele testen, in 2003 honkbalspelers pas begonnen te worden geconfronteerd met het vooruitzicht van het testen en waren nog steeds op het vroege deel van de leercurve over hoe te verslaan de tests. Terwijl de steroïden zes jaar geleden technisch gezien illegaal waren in de grote competities, was er geen testprogramma en waren er geen formele straffen voor het gebruik ervan. Dat is de reden waarom 103 andere honkbalspelers - nog niet genoemd - tijdens dat seizoen ook positief werden getest. Bovendien waren de resultaten van de drugstest die Rodriguez en de anderen hebben gefaald alleen bedoeld voor fact-finding; de resultaten moesten vertrouwelijk blijven.

Tekst hier invullenEen van de beste deals in basis-steroïden met een diepgaande bias op anabole effecten is Primobolan Depot, zo veel als het is zwakker dan de steroïde Deca Durabolin, en het kan gemakkelijk worden gecombineerd goed met elke steroïden.

Voor degenen die willen krijgen spiermassa snel en ontbreken Deca, Primobolan Depot gecombineerd met Sustanon en ook Dianabol is de beste inzet. Voor degenen die bang zijn voor eventuele bijwerkingen, zal een stapel van Primo-Depot met een vleugje Deca Durabolin geweldig doen, hoewel de beste combinaties Winstrol Depot en Primobolan Depot zijn.

De honkbalwereld was geschokt toen Sports Illustrated meldde dat New York Yankees superster derde honkman Alex Rodriguez tijdens zijn seizoen 2003, waarvoor hij de American League's Most Valuable Player werd genoemd, positief had getest op prestatieverhogende drugs.

Maar terwijl er veel wordt gesproken over hoe deze positieve test - die door Rodriguez in een interview met ESPN wordt bevestigd - de plaats van Rodriguez in de geschiedenisboeken van het honkbal zal beïnvloeden, is er weinig discussie geweest over wat hij heeft genomen en hoe hij er misschien van heeft geprofiteerd.

Volgens het rapport Sports Illustrated testte hij positief voor zowel Primobolan als overtollig testosteron. Primobolan is de handelsnaam voor een steroïde genaamd methenolone-enantaat, dat in wezen een gewijzigde vorm van het geslachtshormoon testosteron is. (Rodriguez verhoogde testosteronspiegels kunnen een gevolg zijn van het primobolan, in plaats van van het daadwerkelijk nemen van exogeen testosteron). "Het heeft de steroïde ruggengraat van testosteron," verklaart Anthony Butch, directeur van UCLA's Olympisch Analytisch Laboratorium. Primobolan is beschikbaar in zowel mondelinge als injecteerbare vorm, en is niet goedgekeurd voor gebruik op recept in de Verenigde Staten. (Rodriguez verhoogde testosteronspiegels kunnen een gevolg zijn van het primobolan, in plaats van van het daadwerkelijk nemen van exogeen testosteron).

Tekst hier invullenEen van de beste deals in basis-steroïden met een diepgaande bias op anabole effecten is Primobolan Depot, zo veel als het is zwakker dan de steroïde Deca Durabolin, en het kan gemakkelijk worden gecombineerd goed met elke steroïden.