Primobolan is the best

Tekst hier invullen...Een van de beste deals in basis-steroïden met een diepgaande bias op anabole effecten is Primobolan Depot, zo veel als het is zwakker dan de steroïde Deca Durabolin, en het kan gemakkelijk worden gecombineerd goed met elke steroïden. Voor degenen die willen krijgen spiermassa snel en ontbreken Deca, Primobolan Depot gecombineerd met Sustanon en ook Dianabol is de beste inzet. Voor degenen die bang zijn voor eventuele bijwerkingen, zal een stapel van Primo-Depot met een vleugje Deca Durabolin geweldig doen, hoewel de beste combinaties Winstrol Depot en Primobolan Depot zijn.

Primobolan depot, net als de acetaat orale vorm, is echter niet onder conversie in het hormoon oestrogeen, met de retentie van water wordt laag, dus de perfecte reden waarom wanneer men onder de voorbereidingen voor sommige concurrentie; het leidt een voorkeur voor de injecties.

De bijwerkingen van Primobolan Depot in hun licht als steroïden zijn zeer minimaal en dus manifesteren zich zelden, meestal in die individuen die zeer gevoelig zijn. Vanwege hun androgene effect, in zijn resterende aard, zijn er dergelijke bijwerkingen zoals acne, haargroei en verdieping van de stem. Primobolan depot bevat zeer minimale invloed op de functies van de lever meer dan een van zijn orale vorm, zodat een toename binnen de waarden van de toxine van de lever is gewoon uiterst onwaarschijnlijk.

Meestal blijven het cholesterolgehalte, de bloeddruk, LDL- en HDL-waarden, die ook het geval zijn bij de orale tablet van Primo Depot, vaak onaangetast. Deze steroïde is letterlijk de veiligste van alle steroïden. Veel bodybuilders die hun lever waarden verhogen na de inname van anabole steroïden, hoewel ze niet klaar zijn om af te zien van hun gebruik, kunnen gemakkelijk verder gaan met het stapelen van Primobolan Depot, Andriol en Deca Durabolin.

Ongeveer 100 mg van de Primobolan Depot per week en gecombineerd goed met ongeveer 50 mg van de steroïde Winstrol Depot per week, is vrij een goed koopje en effectieve stapel van steroïde voor de vrouwen en wordt goed verdragen, zodat een virilization symptoom zelden wordt gezien. In een poging om te voorkomen dat ongewenste accumulatie van een androgenen binnen het lichaam van vrouwen, moeten ze strikt aandacht besteden aan er 3-4 dagen voor hun relatieve injecties. Voor de vrouwtjes onder concurrentie is deze specifieke stack zeer zwak.

De Primobolan Depot is meestal onder gebruik binnen een dosis van ongeveer 100 mg per week voor hen om te komen met een brug tussen steroïde onderbrekingen waar het is het verkeerde ding om te doen. Elke no-stop gebruik van steroïden portends zeer sterke en schadelijke invloeden op iemands lichaam testosteron productie te midden van het voorkomen van iemands lichaam terug te keren naar zijn normale functies. Echter, een dergelijke inname kan alleen worden betwijfeld omdat de verbindingen binnen de dosering gebeuren te zijn echt zwak voor het om te beginnen tegen die fasen van katabolisme die beginnen binnen het begin van de steroïde-inname. Vanaf nu zijn er geen vervalsingen van de steroïde Primobolan Depot. Er zijn goede of slechte generiek van elke steroïde versie.


Source: