Primka depot

Wat is Primobolan?

Ook in de volksmond bekend als Methenolone, Primobolan is een oraal/injecteerbare anabole steroïde die door bodybuilders wordt gebruikt om verhoogde magere spiermassa aan te moedigen; spierverspilling te voorkomen en fysieke prestaties en kracht te verbeteren.

In feite, dankzij de lange werkende en milde anabole effecten - plus de lage androgene eigenschappen - wordt het beschouwd als een van de veiligste anabole steroïden rond, omdat het vol vertrouwen kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen zonder angst voor levertoxiciteit of aromatisatie.

Maar dat is niet alles wat het kan doen...

Het is nuttig gebleken bij de behandeling van kinderen met ondergewicht (ondervoeding), premature kinderen, osteoporose en sarcopenie.

De wetenschap:

Chemische naam - 17ß-hydroxy-1-methyl-5a-androst-1-en-3-one acetaat.

In zijn vloeibare vorm staat het bekend als methenolone-enantaat. Als orale tablet staat het bekend als methenolone-acetaat.

Actief leven: oraal methenolon (4-6 uur); vloeibaar (injecteerbaar) methenolon (10-14 dagen).

Verschil tussen Primobolan depot en orale Primobolan: Primobolan depot is een injecteerbare versie van het hormoon dat is gekoppeld aan de grote ENANTAAT ester (productie van deze gestopt in 1993 dus elke injecteerbare versies die u vindt zijn van ondergrondse labs). Primobolan bestaat uit hetzelfde actieve steroïde hormoon in Methenolone; HOWEVER het is bevestigd aan de kleine acetaat ester (waardoor het geschikt is voor oraal gebruik).

Spuiten die op halterschijven liggen

Waarom wordt Primobolan gebruikt door atleten en bodybuilders?

Waar te beginnen!

Ten eerste is het een van de weinige vrouwvriendelijke anabole steroïden op de markt. Net als Anavar heeft Primobolan een zeer lage virilisatiegraad, wat betekent dat vrouwen het veilig kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over het ontwikkelen van gezichtshaar, kaalheid of een diepere stem - griet!

Twee, er is de hele geschiedenis achter Arnold Schwarzenegger met behulp van Primobolan tijdens zijn Mr Olympia dagen. Ook al is dit nooit 100% bevestigd; zijn beroemde lichaamsbouw heeft een hogere vraag naar dit steroïde gecreëerd, zoals laten we eerlijk zijn - we willen allemaal op Arnie lijken.

Toch zijn deze punten slechts het topje van de ijsberg...

Een van de vele redenen waarom Primobolan (Primobolan depot in het bijzonder) wordt gebruikt door atleten en bodybuilders is omdat:

Als deze DHT gebaseerd anabole steroïde niet 17-alfa-alkylated maar 1-methylated (voor mondelinge biologische beschikbaarheid) is, kan het worden gebruikt tussen cycli - tijdens 'off time' - om te helpen handhaven van spiermassa en kracht winsten. In feite, het is perfect voor het snijden van cycli als het kan voorkomen dat spier verspilling en in plaats daarvan u helpen om alle van de spier die u opgedaan bulking, terwijl u kunt profiteren van een calorie deficiënt dieet te handhaven. Met een goed gepland dieet kan Primobolan een goed conditionerend effect hebben, waardoor u er harder, meer gedefinieerd en gebeiteld uit zult zien.

De potentie is slechts iets lager dan die van Deca Durabolin.

Het veroorzaakt minder remming dan testosteron of Deca Durabolin (in termen van anabole effecten) vanwege het gebrek aan omzetting in DHT; lage activiteit van het centrale zenuwstelsel, en verminderd risico van aromatisatie (die kan leiden tot de mens tieten - geen dank).

Het is een milde anabole steroïde, wat betekent dat zelfs als je een hoge Primobolan dosering nam, het niet zal omzetten in oestrogeen of trigger borstvergroting (en we hebben het niet over de dames - we bedoelen borstontwikkeling bij mannen! Bedankt, maar geen dank).

Verbetert actief en totaal testosteron door het bevorderen van geslachtshormoon-bindende globuline (SHBG) en luteïniserend hormoon (LH).

Het produceert weinig tot geen bijwerkingen in vergelijking met andere top anabole steroïden die vaak leiden tot levertoxiciteit en schade; uitgebreide borsten, gekrompen testikels of een hogere stem; stemmingswisselingen/roïde woede. In plaats daarvan, met PCT en zorgvuldige doseringen kunt u al deze vermijden.

De prestatieverhogende effecten kunnen maandenlang duren - yep, uw harde werk zal niet verdwijnen in een wolk van rook. In plaats daarvan zal Primobolan je magere spierweefsel beschermen tegen verspilling; het zal een verhoogde vetverbranding stimuleren, en zal je helpen om je spiersterkte te behouden lang nadat je bent gestopt.

Het vermogen om kracht op te bouwen - Primobolan kan je helpen je kracht te verbeteren zonder te veel spiermassa toe te voegen, wat handig is voor sporters die geen bodybuilders zijn.

Het bevordert het herstel van de spieren en het uithoudingsvermogen.

Het is een goede vetverbrander omdat het helpt om je stofwisseling te verhogen.

Hoe Primobolan werkt

Methenolone is een afgeleide van DHT (of om precies te zijn - is een structureel gewijzigde vorm van DHT). Het bevat een toegevoegde dubbele binding op koolstof een en twee, die helpt om de anabole aard van dit hormoon te verhogen. Het draagt ook een extra 1-methylgroep die het beschermt tegen de afbraak van de lever. De aanwezigheid van de acetaat ester beschermt het verder tegen de leverstofwisseling.

De orale vorm is bijzonder gunstig, omdat het de enige orale steroïde is die NIET een C17-aa-steroïde is. Nu, terwijl het gebrek aan C17-aa betekent dat het is niet giftig voor uw lever, het betekent ook dat het is mild / overwogen zwak in vergelijking met andere steroïden, dat wil zeggen de meeste mannen zal niet ervaren hetzelfde niveau van anabole activiteit.

Dat is waarom veel mannen de voorkeur geven aan Primobolan Depot - als de injectie sterker is - terwijl vrouwen meestal vasthouden aan de orale vorm als gevolg van deze zeer dezelfde milde effecten.

In veel opzichten werkt Primobolan net als andere anabole steroïden. Het verhoogt de eiwitsynthese (tot op zekere hoogte) en het zal het aantal rode bloedcellen matig verhogen.

Het heeft echter drie onderscheidende eigenschappen die het anders maken dan de andere:

Het verbetert drastisch het vasthouden van stikstof, zorgt ervoor dat katabole toestanden worden vermeden en dat u in staat bent om met succes mager spierweefsel op te bouwen. Het is waar dat deze winst niet massaal zal zijn, maar ze zal nog steeds indrukwekkend zijn.

Het heeft een sterke bindende affiniteit voor androgeenreceptoren die is gekoppeld aan directe lipolyse. Nu, terwijl alle anabole steroïden kunnen verhogen uw metabole tarief, Primobolan wordt verondersteld om direct te ondersteunen vet verlies, waardoor het perfect voor het snijden.

Studies hebben aangetoond dat het uw immuunsysteem aanzienlijk kan verbeteren. In feite, is het met succes gebruikt in de behandeling van AIDS, het bieden van individuen een immuniteit boost, alsmede bescherming tegen spierverspilling.

Primobolan dosering en cycli - 

De ideale Primobolan-dosering voor mannen is ongeveer 200-400mg per week, of 50-150mg per dag (als je meedoet). Voor vrouwen is dit dramatisch minder bij slechts 50-100mg per week (hoewel sommige studies suggereren dat 25-75mg per dag veilig is).

Tips:

Stapelen : het is het beste te stapelen met Deca Durabolin, Testosteron, Trenbolone, Masteron, Anavar, Winstrol, Dianabol, Clenbuterol, T3 of Anadrol.

Naar het einde / na het einde van uw cyclus, wordt voorgesteld dat u Nolvadex, HCG of Clomid, zoals dit helpt om de biologische beschikbaarheid van alle andere steroïden die u hebt gebruikt tijdens uw cyclus, terwijl het voorkomen van eventuele oestrogene bijwerkingen, bijvoorbeeld vette huid, acne, opgeblazen gevoel of gynaecomastie.

Vanwege zijn reputatie als een goede vetverbrander wordt Primobolan vaak gebruikt door atleten tussen de cycli - tijdens hun 'off-time' - omdat het hen helpt om de spiermassa en eventuele krachttoename die ze hebben gemaakt te behouden. In feite is het doen van een Primobolan cyclus voor pre-contest snijden niet ongewoon onder concurrerende bodybuilders.

Typische Primobolan cyclus - ongeacht de hoeveelheid die je neemt - de lage 50mg per dag aan de concurrerende 100mg - Primo wordt meestal gebruikt als onderdeel van een 8 weken durende cyclus. Merk hier op hoe we zeiden 'deel van de cyclus'? Nou, dit is omdat het totale gebruik van Primo niet langer dan 6 weken mag duren. Als gevolg hiervan zullen veel atleten de cyclus splitsen en zullen ze meerdere anabole steroïden gebruiken, bijvoorbeeld mannen beginnen vaak met Sustanon 250 en Anadrol voor de eerste 2 weken; Sustanon 250, Anadrol en Nolvadex van week 2-4, voordat ze overstappen op Sustanon 250, Primobolan en Nolvadex van week 5-8, en dan eindigen met alleen Nolvadex voor 2 weken.

OPMERKING: voor diegenen die Primo voor de eerste keer gebruiken, is uw Primobolan-cyclus slechts 25mg per dag.

Vrouwen - terwijl de deelnemers een dosis Primobolan van 25-50mg per dag aankunnen; het is aan te raden om kleinere hoeveelheden Primo te nemen en deze te koppelen aan Anavar.

Vrouwen die zich concentreren op het tillen van halters

Wat zijn Primobolaanse bijwerkingen/gevaren?

Primobolan kan milder zijn dan andere anabole steroïden en belooft veiliger resultaten; echter, misbruik - zoals met alle dingen - kan resulteren in een aantal vrij vervelende bijwerkingen. Hoewel er niet veel wetenschappelijke studies over de drug (afgezien van op ratten), hebben mensen die gebruik hebben gemaakt van de steroïde veel slechte bijwerkingen gemeld.

Gemeenschappelijke Primobolan bijwerkingen omvatten: depressie, acne, vette huid, haaruitval/balding, overtollig lichaamshaar, toename van slechte cholesterol, en gynaecomastie (dit gebeurt meestal alleen als het is gestapeld met een andere anabole steroïde).

Uiteraard, als u zich aan veilige, lagere doseringen houdt, moet de kans op deze bijwerkingen minimaal zijn. We raden echter wel aan om voorzichtig te zijn - vooral als je al aanleg hebt voor ze, bijvoorbeeld als je een gevoelige huid hebt.

Vooral vrouwen moeten voorzichtig zijn.

Ja, het wordt beschouwd als een van de veiligere anabole steroïden voor vrouwen; het is echter niet volledig vrijgesteld van virilisatie. Zwerven van de aanbevolen dosering en je zou kunnen eindigen met overtollig lichaamshaar, een diepere stem, menstruatiecyclus problemen en kaalheid (let op: deze bijwerkingen zullen snel verdwijnen als je stopt met het gebruik ervan).

Bovendien wordt het niet aanbevolen voor

Waar kunt u Primobolan kopen?

Hier worden de dingen interessant. Zie je, Primobolan is illegaal om te verkopen of te verhandelen in de VS. Het kan zelfs niet worden voorgeschreven voor medisch gebruik - inclusief testosteron tekort!!

Dit betekent dat alles wat je online vindt moet zijn gemaakt op de zwarte markt zoals het is verboden door de FDA. En als dat het geval is, zijn er geen garanties dat wat je krijgt het echte werk is of gemaakt is van kwaliteitsingrediënten.

Daarom raden wij u ten zeerste aan om duidelijk te sturen en Primo te vermijden, tenzij u de Amerikaanse wet wilt overtreden en u vervelende straffen krijgt opgelegd (inclusief gevangenisstraf).

Conclusie

Gezien hoe moeilijk het is om dit anabole steroïde te vinden, is het geen wonder dat het omgeven is door speculatie.

Kan het u helpen om vet te verbranden, spieren op te bouwen en de groei van magere spiermassa te bevorderen? JA. Kan het u beschermen tegen spierverspilling tijdens een calorietekort? JA. Is het veilig voor mannen EN vrouwen? JA - vrouwen kunnen ontsnappen aan virilisatie en subtiele spiergroei bereiken.

Maar hier is het ding...

Ondanks de milde anabole effecten en veelbelovende bodybuilding resultaten, is dit steroïde uiteindelijk 100% illegaal. Er is geen ontkomen aan!

Voeg in het onderwijs het feit toe dat het niet volledig vrij is van bijwerkingen en je moet jezelf afvragen - waarom? Waarom je lichaam eraan blootstellen? Waarom testosterononderdrukking, acne, kaalheid en het risico van virilisatie verdragen, als er veiligere, legale en meer natuurlijke alternatieven zijn om uit te kiezen?

Het antwoord is simpel: dat doe je niet.

Dat is waarom, als je serieus bent over het snijden en het beschermen van je lichaam tegen spierverspilling, we suggereren het vermijden van steroïden en het gebruik van natuurlijke suppletie in plaats daarvan - zoals die aangeboden door CrazyBulk.

CrazyBulk levert een reeks van 100% legale bodybuilding supplementen die veilig kunnen worden gebruikt om: magere spiermassa te vergroten; vet te snijden; spierherstel te verbeteren; uw fysieke uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen en kracht te maximaliseren, en nog belangrijker, u te helpen om uw bulking en snij-cycli met succes af te ronden.

Man of vrouw - ze kunnen u een veiligere, meer natuurlijke manier bieden om het lichaam te bereiken dat u wilt, met geen van de bijwerkingen van anabole steroïden. Dus waarom wachten?

Voor meer informatie over legale alternatieven, bezoek onze blog.